Norra Reals Elevkår

Mötes protokoll 18/9-2009

Kategori: Allmänt

  • Mötesformalia:
Mötesordförande: Ludvig
Mötessekreterare: Måna
  • Föreningsveckan:
Föreningsveckan är nästa vecka för att en viss "host" hade glömt att boka förra veckan.
Det kommer äga rum en informationsgrej i aulan från 9:30 - 10:00, där föreningarna som redan finns på skolan för prata och berätta om sig själva. Sedan drar vi till mobbade matsalen. Vi sitter även där på torsdag! Där kommer vi och flera andra föreningar vara och informera er om föreningarna på skolan. ALLTSÅ KIDS KOM TILL AULAN OCH STARTA EN FÖRENING ELLER JOINA EN ANNAN!
  • Skolfoto
Kommer att ske under de närmsta veckorna. I år har vi valt att inte anställa något utomstående företag för skolfotot utan istället kommer Patrick Lönnberg att ta bilderna, och sen fixar vi själva med tryck av katalogen och så. Detta kommer innebära att katalogen blir grymt mycket billigare än vad vanliga skolkataloger kostar! Bra va?!

Dessutom kommer alla kunna få göra hur spexiga bilder man vill!

Tiderna för skolfotona kommer ligga i klassfacken på måndag! Titta där. De första bilderna tas redan under nästa vecka!!!!!!
Fotograferingen sker i musiksalen!
  • Slutskiva:
Jag (Måna), Alexandra (Papi) och Maxime (från Saga) va på en lokal idag för slutskivan (som är hemligt för tillfället) och har preliminär bokat. Yaay!
  • Poänjakten:
Vecka 40-45 kommer det ske en grym poängjakt på skolan! Att delta kommer endast kosta en tia och man har chans till att vinna ett riktigt grymt pris!!!! Fler regler och info om hur man är med kommer att komma här på bloggen, facebook, fronter osv under nästa vecka. Lite info om poängjakten kommer även att presenteras på onsdag på samlingen i aulan!
  • Kårrummet:
Kommer målas om först på höstlovet. Tills dess arbetar elevkårsstyrelsen, saga-föreningen och nrif i kaos. 
  • Mötet avslutas!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: