Norra Reals Elevkår

Spår i mitt hår.

Kategori: Allmänt

HeiHeitjäccå! Imorgon ska jag på ett hemligt möte med vår kära Per Engback. Vad det handlar om och vad vi kommit fram till får ni veta senare.. dumdurudumdummmm....

/Lud din gud.

Gästblogga hela sommaren!

Kategori: Allmänt

Då var läsåret 08/09 över. Elevkårsstyrelsen har haft en kämpig vår med bland annat Läroverksfejden och Operation Dagsverke som arbetsuppgifter! Ett grymt år. Under sommaren kommer vi arbeta med mottagandet av de nya ettorna :)
Avslutningen var grym, många bra uppträdanden och vi i Elevkåren delade ut Pedagogiska priset till Gabriella Björk för hennes goda insats som lärare.

Men nu är det dags för DIG som elev på Norra Real att säga vad DU tycker! Under sommarlovet öppnar elevkårsbloggen upp för gästbloggning! Detta innebär att vem som helst som går/gått på Norra har möjlighet att berätta vad den tycker om skolan, elevkåren eller lärare. Kanske vill du berätta om något som har hänt på skolan som betytt mycket för dig, eller kanske vill du som nyss tagit studenten vill sammanfatta dina tre år med tre ord. Eller kanske vill du bara säga att avslutningen var bäst och rektorn var snyggast i världen?

Ordet är fritt!


Släng iväg ett mail med ditt inlägg till norraselevkar@hotmail.com så lägger vi upp det här!

Fekke fekke blogga blogga!

Mötesprotokoll 2/6

Kategori: Allmänt

Val av orförande: Ludvig
Val av sekreterare: Aseel

Dagordning

- Byte av kårum
- Skolstart
- Insparksfesten
- Lillisguiden
- Cafeterian

Byte av kårum
Ludvig har pratat med Patrick från NRIF om att dela rum nästa år med saga. Det blir alltså tre olika styrelser i ett rum har rektorn informerat oss om eftersom den nya skolstystern ska använda Kårstyrelsens rum också nästa år. Ludvig har pratat med rektorn och skolledningen ska betala för uppfixningen av saga rummet.

Insparken
Insparksfesten är den andra september. Mona har bestämt det med festfixarn Ali. Tid och plats kommer senare.

Skolstarten
Lillisguiden som vi delar ut till alla nya ettor ska vara kortare än förra året, vi i styrelsen ska endast skriva någon mening om sig själva och om vad vi gör. Vi ska istället satsa på att göra en välkomstfilm om skolan för ettorna att se. Denna film ska läggas ut på youtube.

Cafeterian
Elever har haft problem med cafeterians tider, priser och personal. Personalen är inte där då de enligt öppentiderna ska vara där och priserna är högre än vad de var förut.
Philip har pratat med rektorn om att hyra ett annat cafe företag men det är tyvärr försent för att ändra på det det här läsåret.

Mötet är avslutat.

SOMMARLOV!!!!

Kategori: Allmänt

Nu är det Äntligen sommarlov!!

Som vi längtat! Kanske inte det bästa vädret men va fan, ni är väl taggade iallafall?!

Hoppas vi ses vid Kastellholmen ikväll så spårar vi

Maybe you got the summer flu?

Kategori: Allmänt

Tänk att sommaren verkligen är här snart. Om två dygn firar vi (förhoppningsvis på Kastellholmen om vädret tillåter) att vi lyckats ta oss igenom yttligare ett år i skolan. Och redan imorgon firar 3orna att de har lyckats ta sig igenom ALLT! Nu är de äntligen fria. Vi i kårstyrelsen önskar er all lycka och vi hoppas att ni inte fryser ihjäl imorgon på flaken.
De lyckliga studenterna kommer för allra sista gången springa ut genom Norra Reals portar imorgon klockan 14.00. See you there people!

PS. På skivan spårar vi sönder. Okej?

Den där Anja..

Kategori: Allmänt