Norra Reals Elevkår

Tagga!!!

Kategori: Allmänt


Mina kära poängjagare, nu släpps denna veckas uppdrag och jag hoppas att den här veckan blir lika fantastisk som den förra! Tänk på att man den här veckan precis som förra, kan bli eliminerad. Så var på den säkra sidan och gör alla upppdrag ni kan! Ni ser även att den första femton poängaren släppts vilket visserligen gör uppgiften svår men kan ge er ett stort försprång mot vinsten och resan i Berlin. Lycka till och tveka inte att fråga mig eller Linn om ni undrar något!


17. Slå vad med Per Engback! (6) Film gäller.'


18. Anordna en kurragömma på skolan. Flest deltagare vinner. Foto på alla deltagare och man måste visa en ur elevkårsstyrelsen själva tävlingen. (8)


19. Få med så många elever som möjligt i ett ”Jenka-tåg” Flest deltagare vinner!(7). Film gäller och det måste pågå i minst 30 sekunder och max en minut.


20. Virka en halsduk eller en mössa och ge till hästbarnen (Barnen som sitter på hästarna). Sätt alltså på mössan eller halsduken på dem. Film på när du sätter på någotdera gäller. (8)


21. Skriv en Wikipediaartikel om Hästarna, det du inte vet kan du
hitta på. Skicka in ditt bidrag till
Norraselevkar@hotmail.com. Den bästa kommer vi att publicera och tänk på att ju seriösare och faktariktig den är desto bättre gillar vi den! (8)


22. Starta ett disco med discokula, musik och afro någonstans på Norra där alla kan se det (4-8). Film på minst en minut gäller!


23. Panta burkar för 500 kr (Kvitto ska visas) (15). Visa kvittot till Axel Walin i SPB7 eller Linn Andersson i NM8!


24. Skriv en värdig Norra-låt. Film gäller! Låten måste minst vara en minut lång (tänk på att få med elevkåren i texten) (5-10)


/ Axel Walin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: