Norra Reals Elevkår

Försenat mötesprotokoll 9 oktober 2009

Kategori: Allmänt

Mötesformalia:
Mötesordförande: Ludde
Mötessekreterare: Linn

UpGrades:
Företaget UpGrades var här och presenterade sig. De erbjuder bland annat intensivkurser över en helg i matte och engelska, och har även läxhjälp i kärnämen samt naturvetenskapliga ämen och språk. De kommer komma med erbjudanden till er elever på norra. Håll utkik efter lappar i skolan om ni är intresserade.

Elevfrågor:
Jakob från SK9 var här och presenterade en idé om en teatergrupp som han ville komma till skolan och spela en pjäs om droger. Vi tyckte att idén verkade bra och ska kolla med skolledningen.

Några elever kom också till mötet och frågade om skidresan, men vi vill förtydliga att elevkåren inte har något med skidresan att göra. Det är skolans idrottsförening NRIF som anordnar den. Vi hänvisar till fronter-dokument (som visserligen finns i elevkårens rum) samt Nrifs egna facebook-profil "Nrif Norra Reals Idrottsförening". Bli kompis med dom!

Skolkatalog:
När alla foton är tagna kommer vi från elevkårssyrelsen gå runt i alla klasser och ta in intresseanmälningar för skolkatalogen, samt skriva in namn på fotona. Detta kommer antagligen ske under vecka 43 och 45.

Poängjakten:
Det rullar på och är riktigt spännande. Vi ska börja spana efter flygbiljetter och boende åt den lyckliga vinnaren ;)

Mötet avslutades.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: