Norra Reals Elevkår

Fejden & Norra 4 Real-Tshirt!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det den tredje deltävlingen av Fejden som kommer att äga rum på Södra Latin. Tyvärr så får vi alla inte plats i deras aula..sorgligt, ment sant. Så att förhindra risken att det spårar ur, som det gjorde på Kungsholmen (bara jag som blev lite rädd?), så har den införts ett biljettsystem. Klockan 15.30 kommer det att delas ut biljetter, vardera skola kommer att få 150 stycken, och det är först till kvarn som gäller. Dom är såklart gratis, dom finns bara så att dom kan ha bättre kontroll över vilka som kommer in i aulan. Ni måste lova att verkligen ta det kolugnt, då Södras rektor kommer att få spader om vi är för vilda, och en risk att hela tävlingen kommer att läggas ner finns faktiskt. Så behärska er. Ett enda litet ägg kan komma att förstöra för 5000 elever.
Men bli inte ledsna för det här! Tvärtom, ni måste tagga till! Imorgon kommer vi nämligen att äga sönder! Att slå Södra Latrin och Pungsholmen kanske kan bli lite tufft, men man ska aldrig säga aldrig, jag har en bra känsla av att vi kommer att ta dom! Och schtekarna behöver vi inte ens tala om..pinsamt om dom ens dyker upp, som att dom tror att dom ens har en chans...!

Du har väl förresten inte glömt att köpa en Norra Real-T-shirt? Om du har det, så kom förbi hästarna imorgon. Där kommer vi nämligen att stå (förhoppningsvis hela dagen) och sälja den snygga och omtalade T-shirten. Den är feting snygg och kostar endast 60 kronor!!! Så ta av din nykomna lön och kom förbi the horses imorgon!

Puss och god natt
önskar Styrelsen

Kommentarer

  • Anonym säger:

    och kungsholmen vann! yay :D

    2009-04-27 | 21:06:41

Kommentera inlägget här: