Norra Reals Elevkår

Fejden, IT'S ON!!!!!!!!! Kom till mobbade matsalen imorgon för att tagga!

Kategori: Allmänt

Idag var början på något stort. Läroverksfejden har officiellt börjat och detta kommer troligtvis bli en tradition som kommer att fortsätta nästa år och året efter det och året efter det och året efter det osv. i förhoppningsvis flera hundra år. Idag har vi inte bara skrivit historia utan vi har även visat att Norra Real är grymma på att hosta ett stort arrangemang för flera hundra (galna och skrikandes) personer med underhållning och fika och annat! Och dessutom ett grymt Jeopardy-spel med otroligt bra frågor om bland annat "den undre världen", som visade sig vara Östras grej tydligen. Kungsholmen visade även att de är sjukligt seriösa och Södra chockade i alla fall mig gång på gång, hur kan det vara möjligt att man kan så mycket? Nu tror Södra att de har övertaget, men de måste sättas på plats! På tisdag ska vi visa de vem det är som bestämmer!

Klockan 15.00 i Kungsholmens gymnasium på tisdag är det Läroverksfejdens andra deltävlning - debatten. Vi träffas klockan 14.00 på vår skolgård för att sedan fjällvandra (åka tunnelbana) till Kungsholmen. Vi kommer att patrullera på led med flaggor, tutor och allt va det kan va. Glöm inte att ni måste ha vita kläder på er!

För att förbereda inför detta kommer vi att anorda workshops i mobbade matsalen imorgon fredag klockan 12.00 och även en på måndag, också klockan 12.00. Där kommer vi att göra snygga banderroller, komma på hejjarramsor och även planera attentat, så terror-gruppen, you better be there!

Det var tråkigt att vi inte vann idag, men vi kämpade bra! En stor eloge till deltagarna! På tisdag klättrar vi upp på toppen igen, TAAAAAAAGGGAAAAAAA! Ses i mobbade imorgon, ta gärna med er stora, vita lakan som vi kan skriva på..grymt!

xxxxx


PS. Ni kanske undrar varför det stod en man vid ingången med siden-rock och mask med en flaska i handen som kastade vindruvor på er alla? Det var pepp inför Läroverkens fest Carpe Noctem som kommer att äga rum den 7e maj! Det är då vi ska fira vår seger..

Kommentarer

  • Anonym säger:

    FAAAAAAAAAAAAAAN VAD GRYYYYYMT!!!!!! :D

    2009-04-16 | 22:06:10

Kommentera inlägget här: