Norra Reals Elevkår

MÖTE: 11/9 -09

Kategori: Allmänt

Mötesformalia:
-Ludvig:ordförande
-Caroline: Sekreterare

Föreningsveckan:
Nästa vecka, dvs vecka, 38 kommer det att vara föreningsvecka då det är extra fokus på skolans föreningar. På tisdag och onsdag kommer det vara starta-förening-dagar. Då kan du som elev komma till Mobbade matsalen (även kallad Uppehållsrummet) för att få inspiration och hjälp med att starta en förening.
Under dom här dagarna är det även en bra möjlighet att söka pengar till din förening från Elevkårens budget.

På onsdagssamlingen 9.30-10.00 kommer alla föreningar som finns på skolan (även nystartade) ha möjlighet att presentera sig och göra lite reklam för sig själva.
Om din förening vill ha tid att prata: Skicka ett meddelande till Norra Reals Elevkår på Facebook så snart som möjligt, dock senast tisdag. (Har du inte facebook går det bra att maila [email protected])

Om du är intresserad av vad det finns för föreningar på skolan eller vill gå med i någon förening är detta alltså ett ypperligt tillfälle! Alltså: Kom på onsdagssamlingen allihopa!!!!

För övrigt håller Miljöföreningen Real Green på att skapa en logga tillsammans med Carl Segelberg också!

Frans Schartaus Elevkår:
Kommer på studiebesök till vår elevkår nästa fredag för att lära sig om kårarbete!!

Poängjakt:
Under hösten kommer det bli en big happening på norra! Under ett par veckor kommer en poängjakt pågå, för tillfället planeras uppdrag och regler... Mer info kommer så fort vi vet mer!

Rummet:
Vi kommer att få kort-lås till saga/nrif/elevkårens rum, och namnlista ska upp på dörren med kontaktuppgifter. Ommålning skall ske så snart som möjligt. Det är  extreme kårrum-makeover på gång!

Mailadresser:
Personliga mailadresser med domainnamnet "norraselevkar" ska komma så snart vi kartlagt ekonomin.

Killergame:
Det finns planer på att ha Killergame, fast med förenklade regler, på Norra Real. Reglerna är att man ska "döda" så många som möjligt, vapnen som finns är bananer (pistoler) och äpplen (handgranater). Vi statsar på att styra det efter poängjakten, så att vi kan hylla vinnaren på julavslutningen!!!

Skolkläder:
Minna kom med en fin idé om "exklusiva" skolkläder som lanseras i liten skala och mycket snyggare modeller och bättre kvalité. om vi beslutar oss för detta återkommer vi om mer. Ludvig informerade oss om skräddarsydda (och billiga) student kostymer med norras embelm på. Mer info kommer!! Vitfeldska har sjalar med emblem på och Linn tycker det vore en bra idé för Norra real. Tygkassar ska köpas in så vi kan trycka egna tygkassar med norras logga på:) FIIIIIINT :D

Skolfoto:
Patrick kommer med ett schema om skolfotona snart, o då kör vi!!

Slutskiva:
Möte med Saga.

Föräldraföreningens årsmöte:

Årsmöte coming up, Elevkåren kommer söka en än så länge okänd summa från dem.

Ordföranden förklarar mötet avslutat.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: