Norra Reals Elevkår

dagordning fre 28/8 by carroo

Kategori: Allmänt

DAGORDNING!!!!!!!!! fest...

*Rummet:
August är verkligen den gulligaste vice ordförandet jag någonsin skådat, han har ritat upp en planlösning över nrif/saga rummet som vi nu ska dela med dem, vidare info och uppdatering om förändring i rummet följer...

*Medlemskap:
De klasser vi besökte tidigare är det dags att samla in, och utöver det behövs alla tvåor och treors medlemskap! :)

*Filmvisning:
Film kommer, bokning av aulan skall ske och det kommer bjudas på snacks...........

*INSPARK!!!!!!!
NÄSTA ONSDAG ÄR DET INSPARK, galet taggad...
 på måndag kollar vi allt för säkerhetsskull. allt fixat och försäljningen är nästan klar, 250 sålda helt klart.... nästa vecka sker slutförsäljningen av de sista biljetterna... FÖRST TILL KVARN!!

*Föreningsvecka:
9-9:30 vf38 (öreningsveckan) är det de stora föreningarna som står och talar i aulan, KOM!!

(En liten parentes: slutskivan har ludde börjat kolla på angående lokaler, berzeli bar är en favorit)

*Skolkläder:
Ludde träffade ansvariga för merchworld om skolkläder med lite allt möjligt vanligt, inkl. väskor  och spextröjor av american apparel och fruit of the loom.

*Studentmössorna:
Sköter saga:)

*Skolfoto:
Ludde ska prata med patrick lönnberg om den nya skolkatalogen, och mer info kommer om det senare.........

*Nycklar:
Lösning får beslutas med skolledning och kenneth...

NÄSTA MÖTE SAMMA TID OM EN VECKA, 11:15!! tills dess, peeeaaace!

tårtish

Kategori: Allmänt

Tjoho idag var det tårtkalas och shit vad goda tårtor det var! Helt otroligt! MUMS! Vi hade hela tjugo tårtor och dom gick åt hur snabbt som helst! Kön var megalång! Mycket lyckat tårtkalas!


Och juste! Ni har väl inte glömt att köpa biljett till insparksfesten?! Håll utkik vid hästarna, där sitter vi och säljer så ofta vi kan! Skynda skynda innan dom tar slut! 130 spänn med till skolan imorn, okej?

TÅRTKALAS!

Kategori: Allmänt

Imorgon torsdag är det tårtkalas i mobbade matsalen klockan 11.00! Det är främst för ettorna men alla är välkomna!
Ses där snyggon. Puss!


Bild tagen på tårtkalaset för två år sedan

A feeling...

Kategori: Allmänt

Känner ni igen den här känslan, när man bara önskar mest av allt på jorden att man gick i NF9 på Norra Real? Det kanske inte händer så ofta, men idag kände i alla fall jag så! NF9 var värsta lyxostarna! På deras lektion idag kom elevkårsstyrelsen och hälsade på! Och inte bara det, dom bjöd på FIKA! Typ världens kladdkaka och blåbärskaka OCH chokladbollar! Shiiiiet vad najs asså! Detta var ju priset för lekarna i Ellen Keys park! Dessutom fick dom värsta förturen till biljetterna till insparksfesten, så dom fick köpa biljetter först av alla! WOW!

Insparken kommer bli grym, den kommer vara i Skyddsrummet som ligger på söder, vid Münchenbryggeriet typ. Kolla in deras hemsida: http://www.skyddsrummet.se/
Onsdag den 2:a september mellan 22.00 och 02.00 kommer vara en oförglömlig natt! Det är inget ni vill missa!

Biljetter säljs vid hästarna, imorgon kl. 9.30 till 11.30 typ. Vi kommer sitta där så ofta vi kan, men håll utkik på blädderblocket där så skriver vi upp när vi säljer. Men så ofta vi kan fram till tisdag i alla fall, om inte biljetterna tar slut vill säga, det är ju först till kvarn som gäller! Glöm inte 130 kr!

Dagens Svampbob.

Kategori: Allmänt

Vem tog hem förstaplatsen i Ellen Keys Park?!

Kategori: Allmänt

I eftermiddags lekte vi i elevkåren med alla nya ettor i Ellen Keys Park, och det var riktigt kul faktiskt. Ni ettor verkar riktigt taggade! Lite (många?) bilder kommer komma upp på facebook och kanske lite senare här på bloggen. Ni undrar såklart vilka som vann, och det tänker jag avslöja här:


Med de välförtjänta 38 poängen vann klassen med bara 1 poäng över miljöarna. De kämpade hårt och visade vad riktig klassanda är....  NF9!!!!!


Grattis forskare! Vi kommer komma med fika åt er på tisdag, och då tar vi också med förhandsbiljetter till insparksfesten som ni kan köpa.


Insparksfesten kommer vara den 2 september på Skyddsrummet vid Münchenbryggeriet, och festen kommer hålla på mellan 22 och 02. Biljetterna kostar 130 kr och kommer säljas vid hästarna på tisdag (förutom forskning som får förtur), skynda er innan de tar slut, för ni vill inte missa det här! Peppmode!! TAGGGGAA


Resultat i Ellen Keys Park:

  •1.        NF9                                 38

  •2.        NMI9                               37

  •3.        NNA9                              32


Bäst  i de olika grenarna:

Norsk fylla:                                   NNA9                 3.13

Kläm in i rockring:                       NF9                     15

Äta kex:                                         NF9                     13.02

Säckhoppning:                            NNA9                 2.33


Ha det bra tills vi ses igen, så spårar vi på insparken!!!

/Benassi

Back to school

Kategori: Allmänt

Då var alla elever åter på säker mark. Vardagen börjar! Tjoho! Sommarlovet är härmed pasé.
Verkade i alla fall som att de flesta var glada över att vara tillbaka i skolan idag! :)

Och största och bästa nyheten: VI HAR NY SKOLMATSLEVERANTÖR! Sodexo heter dom, och första måltiden serveras imorgon! Spännande! Fast ettorna och elevkårsstyrelsen fick smaka den i måndags! Mycket gott och dom har gjort det jättesnyggt i matsalen! Största nyheten är kanske att det numera är möjligt för alla att välja mellan "vanlig" mat och vegetarisk. Tänk på att det är mycket bättre för miljön att äta vegetariskt när du väljer mat ;)

Imorgon är det favorit i repris! Förra året anordnade elevkåren för första gången aktiviteter i Ellen Keys park, det blev jätteuppskattat och till och med Svenska Dagbladet var där och skrev om det! Titta här! Och är det inte vår egna lillispappa som syns i bakgrunden på bilden?! Och är det inte vår traditionsgeneral som blir intervjuad i texten?! WOW!

Ettor: Vi syns i aulan halv två imorn! Det kommer vara massa roliga lekar och den vinnande klassen kommer få..... *trumvirvel* FIKA SAMT FÖRTUR TILL INSPARKSFESTBILJETTERNA!

Fejjan

Kategori: Allmänt

First day of school

Kategori: Allmänt

Såååå, då var första skoldagen över för ettorna!
Förhoppningsvis uppskattades elevkårens utdelning av godis! Vi i elevkårsstyrelsen hoppas att ni kom väl till rätta i era nya klasser och att ni kommer trivas hur bra som helst på Norra!
Och att ni inte blev alltför skrämda av rektorns tal om hur mycket vi pluggar på norra, det är inte 100% sant.

Ettor - ta vara på morgondagen, sista dagen utan de äldre eleverna! På onsdag kommer vi!

På måndag gäller det!

Kategori: Allmänt

Tjaaaabba tjena alla norramänniskor! Hoppas ni njuter ordentligt av de sista dagarna av sommarlovet!
Idag var vi i elevkårsstyrelsen i skolan och var på möte med rektorn och pratade igenom olika små saker vi behövde prata igenom innan skolstarten!
Vårt gamla kårrum ska tas över av en ny skolsköterska, så vi får se om vi i framtiden kommer hålla till i sagarummet eller mobbade matsalen.

En intressant nyhet för alla är att vi har fått en ny skolmatsleverantör! Tjoooohooo! :D Förhoppningsvis blir det mycket bättre än den förra!

På måndag börjar ni ettor, 10.00 i aulan som sagt! Hoppas ni inte dör av nervöshet! Programmet för vad ni kommer göra de första dagarna ligger uppe på skolans hemsida.

Och på onsdag börjar tvåorna och treorna, samma tid, samma plats!

På torsdagen är det dags för lekar och annat skoj för ettorna i Ellen Keys park som ligger precis brevid skolan. Vi kommer samlas i aulan klockan ett och dra igenom reglerna och sen går vi tillsammans till parken! Förra året var det här en grymt rolig aktivitet så det är inget ni vill missa ;)