Norra Reals Elevkår

Ner till den sista kronan

Kategori: Allmänt

Vi i styrelsen måste ofta ta oss an olika uppgitfter, vissa roligare än andra. Vi  organiserade OD och därför har vi i uppgift att växla småmynten till sedlar och sedan överföra dessa pengar till OD kontoret. Problemet är då att dagarna då man kunde lämna en bunt mynt hos banken där de växlar pengarna åt dig är tyvärr över. Utan nu finns det maskiner du stoppar dina mynt i och den räknar saaaakta pengarna och man kan endast lägga in mynt för 2000 kr per dag. Ni kan tänka er att en hel skolas insamlade mynt tar sin tid att växla. Idag efter skolan gick jag för att växla de sista kronorna och när jag bara hade en kartong över (Inga mer tior, femmor, femtiöringar eller utländska mynt) så går Skit maskinen sönder!...Aja..Imorgon får väl vara sista dagen..

Mötesprotokoll 26/5

Kategori: Allmänt

Dagordning:

Val av mötesordförande

Val av mötessekreterare

Fastställande av dagordning

Förra mötet

Pedagogiska priset

Påminnelse: Fika Fredag NF1 (FFF) 11.30

Inspark & välkomnande av ettorna

Samla medlemskap

Nyckelknippa borttappad på Carpe Noctem

Verksamhets-utvecklingssamtal


Mötesordförande: Ludvig Tönt Stålberg

Mötessekreterare: Alexandra Awesome Moreno


Mötet öppnas

Förra mötet - Några missade förra mötet och Linn går igenom förra veckans protokoll (som kommer upp på bloggen snart..). Det pratades bland annat om de nya ettorna (93orna) och ett elevstyr fik..en idé till nästa år. Mer info kommer om det blir aktuellt.


Pedigogiska priset - Ett pris som går till "årets lärare" som ska delas ut på skolavslutningen. Omröstning på Fronter så att alla kan få vara med och rösta och nominera. Carrocool ska försöka fixa det. "Årets lärare" får även en blombukett och 200 kronor på Akademibokhandeln som kåren står för.


FFF - Fika på fredag för klass NF1 som samlade in mest pengar till Operation Dagsverke (ni äger)!


Inspark & välkomnande av ettorna - De nya ettorna börjar den 17e augusti (2or och 3or 19e augusti) och den 20e ska det anordnas upptakt (parklekar) i Ellen Keys park! Insparken kommer att äga rum den 3e september. Förra årets lokal, Vanilla, verkar aktuellt i år igen.

Kårstyrelsen ska ses 3 dagar innan ettorna börjar så att vi kan fixa allting. Lillisguiden ska göras innan sommarlovet. En film/flera filmer ska göras som ska läggas upp på YouTube. Filmen ska presentera kårens arbete och sånt. Kristoffer står för kameran.


Samla medlemskap - Medlemskap måste insamlas från alla som går årskurs 3. Vi ska gå runt i alla klasser.


Borttappad nyckel - Jag (Alexandra) skrev på Fronter att det hittades två nycklar på Carpe Noctem (Läroverksfejdens avslutningsfest).  Och det var endast två singel-nycklar, inte med någon knippa.


Verksamhets-utvecklingssamtal - Philip och Ludvig vill prata med alla för att föra vidare informationen från ledarskapsutbildningen de var på. Samtalen kommer att ske den 3e juni from klockan 11.00.

Mötet avslutas

En cool sak.

Kategori: Allmänt

En sån här skulle jag verkligen vilja ge till Ludvig. Eller köpa till mig själv. Någon som har lust att sponsra med cirka 11 000 kronor? Skulle va sjukt snällt..

You make me like charity.

Kategori: Allmänt

Jag tycker synd om er som inte kom på modevisningen i torsdags, för ni missade verkligen något! Alla modeller var så snygga, alla kläder som dom hade på sig var snygga, Kevin som var där och dansade var snygg, Adam och Thomas var snygga, språk-tjejerna (+ Daniella) som anordnade allting var snygga, allt och alla var så fruktansvärt snygga!
Det blev grymt lyckat helt enkelt och språk-tjejerna (+ Daniella) borde få så mycket cred! Ni äger sönder ska ni veta!
Det bästa av allt är ju att pengarna från modevisningen går till Operation Dagsverke. Hoppas att vi lyckades samla in ännu mer pengar i år :)

Här är några bilder som togs på kattgången:

kevin!!

adam och thomassnygg posesnygg-karre!!Fler bilder kan ni hitta på vår Facebook eller hos vår alldeles egna fotograf Patrick som såklart var där och fotade. (Lösenord: mode09)

Möte idag 14.45

Kategori: Allmänt

Tänkte bara säga att det är möte idag klockan 14.45 i kårrumet! Som vanligt är alla kårmedlemmar (dvs elever på skolan) välkomna att delta! Vi ska bland annat diskutera lite om hur vi ska göra välkomnandet av de nya ettorna, så har du åsikter så kom dit!!! Hoppas vi ses!

Tack för en grym fest!!

Kategori: Allmänt

Har glömt att tacka alla för i torsdags! Jag kan anta att ni hade kul för jag hade nämligen hur kul som helst!!! Så härligt att det var så många som dök upp trots alla nationella prov och annat skit! Och era kläder! Trots att temat på festen var väldigt oklar så lyckades ni ändå tolka det fett bra! Ni är fantastiska helt enkelt. Synd för er som missade årets grymmaste fest, men ni kan ju alltid gå nästa år! :)

Efter alla hade gått så fann vi två nycklar. Om du tror att någon av dom (eller båda) kan tillhöra dig kontaka någon i kårsstyrelsen. Återfås mot beskrivning.

Här är några finfina bilder som jag hittade på Facebook:Som ni säkert såg så fanns det två fotografer där som fotade och så fort vi har fått dom bilderna så visar vi dom för er!

Puss och godnatt!

Feeekkkeeeee

Kategori: Allmänt

Ni har väl inte glömt att köpa er biljett till festen Carpe Noctem som är redan nu på torsdag? Imorgon kommer dom att ta slut! Först till kvarn! Hästarna klockan 11.00!

Här är ännu en bild som förklarar temat på festen ännu mer:


PS. Har ni listat ut vem den hemliga gästen är än? Rykten som Britney Spears och ABBA stämmer inte..bara så att ni vet..!

Mötesprotokoll 5/5

Kategori: Allmänt

Närvarande: Alexandra Moreno, Aseel Al-Mashahdi, Linn Andersson, Axel Walin, Philip Kapper, Viking Berglind, Kristoffer Benne


Dagordning:

Mötets öppnande

Val av mötesordförande

Val av mötessekreterare

Fastställande av dagordning

Operation Dagsverke (resultat, insättning, pris, utvärderingsformulär)

Fejden (fotbollen, festen, fejden i framtiden)

Föreningar (föreningsmötet)

Lillisfamiljen

Nästa års kalendarium

Vattenkokare

Kårboken!

Övrigt

Mötets avslutande


Mötesordförande: Aseel Al-Mashahdi


Mötessekreterare: Alexandra Moreno


Operation Dagsverke - Vi är hittills uppe i 40 596,50 (yeeey). Den klassen som samlade in mest pengar ska få fika och personena som samlade in mest pengar (ligger på delad första plats) ska få 50% rabatt på fest-biljetten.


Fejden - På ett senare möte idag kommer det att bestämmas exakt hur fotbollsturneringen kommer att se ut på torsdag, allt börjar i alla fall klockan 11.15. Alla ska hjälpa till och vara funktionärer.Vi behöver samla in en funktionärsgrupp (friends eller lillisfamiljen är ett alternativ). Polisen kommer att vara närvarande.


Festen kommer att äga rum på Allhuset vid universitetet nu på torsdag. Insläpp mellan 22-23!


Minst en från ettan som är med nästa år och anordnar Fejden, något att tänka på.


Föreningar - Hade ett föreningsmöte idag som gick bra. Fy på er som inte var där! Fredrika Cassel kommer att ta kontakt med de föreningar som inte var där och fråga om ni verkligen finns?!


Lillisfamiljen - Mona och Kristoffer (lillismamma och lillispappa) har bestämt ett möte med vår tjänsteman (numera kallat verksamhetsutvecklare) från Seco, Minna, nästa vecka för att prata lite med henne och planera lillis.


Nästa års kalendarium - OD, Fejden?


Vattenkokare - Aseel påstår(!) att den är hemma. "På gud jag har fixat"


Kårboken - Philips snälla, helt fantastiska underbara mamma har sponsrat oss med en fin, liten röd bok där vi hade tänkt skriva om idéer och tips och klippa och klistra i fint. Alexandra utser sig själv till bok-ansvarig och Benne och Carro till bok-assistenter.


Övrigt - Några från KTH har ringt Ludvig angående högre studiebidrag och vill att vi ska sätta upp lappar i skolan.


Mötet avslutas.

Föreningsmöte imorgon!!

Kategori: Allmänt

Om du är med i en förening, om du vill starta en förening, om du har några frågor angående en förening eller hur man startar en förening eller annat - kom till mobbade matsalen imorgon (tisdag) klockan 12.20!
Även om du är med i en inaktiv förening måste du komma! De föreningar som inte dyker upp antar vi har försvunnit. Så det är alltså viktigt att alla kommer!

Ni har väl förresten inte glömt bort biljettförsäljningen till Carpe Noctem? Vi säljer biljetterna imorgon och på onsdag vid hästarna klockan 11.00! Det finns vääldigt få biljetter, så spring dit, först till kvarn! Vi säljer häften av biljetterna imorgon och andra hälften på onsdag!

Puss!