Norra Reals Elevkår

JÄTTEVIKTIGT OM SKOLKATALOGEN!

Kategori: Allmänt

För att skolkatalogen ska kunna gå till tryck så snart som möjligt är det JÄTTEVIKTIGT att alla KLASSER och FÖRENINGAR skickar följande information till Patrick (patrick.lonnberg@utbildning.stockholm.se)

Vilken bild? Om ni har fått flera bilder att välja mellan - skriv det nummer på den bild ni har valt!
Namn! Skriv namn på alla på bilden, samt frånvarande! Tänk på att stava rätt, det är den texten som kommer att publiceras i skolkatalogen!
För att underlätta så att vi bara kan kopiera allt, skriv på följande vis:
Bakre raden fr. v.
1.
2.
3.
osv.

Mellersta raden fr. v.
1.
2.
3.
osv.

Främre raden fr. v.
1.
2.
3.

Frånvarande
1.
2.
3.

Intresse för att köpa katalogen - för att veta hur många vi ska trycka vill vi ha ett humm om hur många som kommer köpa. Detta underlättar något otroligt!!!


Någon i varje klass och förening måste alltså ta ansvar för att fixa det här! Kolla runt i klassen så att inte alla tror att någon annan gör det. DET ÄR JÄTTEBRÅTTOM! Ta tag i det NU!

Om ni har några frågor, kontakta Patrick eller Elevkårsstyrelsen (norraselevkar@hotmail.com).

Kommentarer

 • Arash säger:

  Tja igen :-P Skrev detta för nån månad sen men fick inget svar, nån som har lust att hjälpa? ;)  -------------------------

  Tjena. Jag hittade hit av en slump kan man säga. Går i nian i en skola i Sundbyberg och kommer med största sannolikhet söka till Natur inriktning Matematik och Datavetenskap på Norra Real.  Då jag heller snackar med elever om frågor och så vidare så undrar jag om någon kan tänka sig att hjälpa lite. Har bara några småfrågor innan jag bestämmer mig.  Om någon pallar, adda gärna arash@archway.se på MSN.

  2009-11-16 | 22:45:04

Kommentera inlägget här: