Norra Reals Elevkår

Mötesprotokoll 23/10-09

Kategori: Allmänt

Mötesformalia:
Mötesordförande: Ludde
Mötessekreterare: Aseel/Linn

Kakomröstning: Uppdrag 27 i poängjakten var att baka ett bakverk till elevkårsstyrelsen. Henrik, Andreas och Alexander kom med mumsiga kakor som vi fick käka! Shit vad gott det var! Vi hade omröstning om vem som skulle få poängen. Resultatet är precis som alla andra poäng i tävlingen hemligt, men avslöjas i samband med prisutdelningen onsdag 11/11.

Rummet: Vårt kontor, som nu delas med NRIF och SAGA, ska målas om under lovet! Äntligen! Och sen ska det inredas och fixas och göras fint så att vi äntligen kan använda det ordentligt!!!!!
Under fredagseftermiddagen städades och röjdes rummet av tappra styrelsemedlemma!

Skolkatalogen: Ni som inte har gjort det än: maila patrick och skriv vilken bild ni vill ha i skolkatalogen, NAMN på alla på bilden och HUR MÅNGA som kan vara intresserade av att köpa skolkatalogen (för ca 80 kr) från er klass.
Glöm inte att alla föreningar också måste göra det här!

Upptakt 09: Fyra personer från vår styrelse: Mona, Ludde, Carro och Philip var under förra helgen i Skövde på en Upptakt ordnad av SECO sveriges elevråds centralorganisation. De fick lära sig massa kul saker om elevkårer, struktur, föreningsjuridik, gå på workshops osv. Och framförallt knöt de kontakter med andra elevkårer runtom i landet!

Läroverksfejden: Det har varit ett nytt möte med Fejdenstyrelsen, dvs en styrelse med några från varje skola. De kom fram till att varje skola behöver ett Fejdenutskott! Fejdenutskottet ska kunna hjälpa till med allt som behöver ordnas inför fejden, vara volontärer under själva tävlingen och ha riktigt roligt. Troligtvis kommer man som medlem i fejdenutskottet även få gratis inträde till fejdenfesten! Efter lovet kommer vi sätta upp lappar i skolan om fejdenutskottet, om du är intresserad av att vara med!

Operation Dagsverke: Redan nu planeras det också inför Operation Dagsverke, och även inför denna tradition kommer elevkårsstyrelsen behöva hjälp från er elever! Vi kommer efter höstlovet att starta upp en OD-grupp!

Mötet avslutades, mätta och glada!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: