Norra Reals Elevkår

Mötesprotokoll 6/11

Kategori: Allmänt

DAGSORDNING

-Rummet
-Fejden
-Skolkatalogen
-Pepparkakshus tävling
-Poängjakten
-Skolkläder

Rummet: Eftersom det nu är tre föreningar(styrelsen, nrif, saga) som delar på samma rum(saga rummet) så bestämmer vi olika trivsel regler för att undvika framtida dispyter. Vi ska ha möte med rektorn angående möbler till rummet. August presenterar ritningen för rummet, och allt ser bra ut.

Fejden: Lappar angående fejdenutskottet kommer upp nästa vecka. I år ska inte bara vi i styrelsen jobba med fejden utan i år kan elever som går på intervju (och sedan kommer med) vara med och hjälpa till med fejden. Uttagningen sker klockan tolv på fredag den 13/11. Mer info kommer under veckan.

Skolkatalogen: Philip ska bestämma upgifter för alla i styrelsen så skolkatalogen blir klar så snabbt som möjligt. Vi måste få in alla klasslistor, det är fortfarande några som inte lämnat in. August ska prata med Patrick angående framsidan.

Pepparkakshus: Vi ska planera en pepparkakshus tävling för alla elever som vill vara med. De färdiga produkterna ska stå i matsalen och man ska få rösta på den finaste. Pepparkakshuset som fått flest röster vinner!

Poängjakten:
Prisutdelningen sker på Onsdag i Aulan!

Skolkläder: Skolkläderna har kommit nu, kom ner till rummet för att få era kläder!Benne var inte på mötet, som straff ska jag lägga upp en bild på honom när han är osminkad. Sry;)

Kommentarer

 • Anonym säger:

  haha!! benne

  2009-11-10 | 17:08:48
 • Anonym säger:

  vilket rum? :S

  2009-11-12 | 08:07:05
 • Anonym säger:

  vilket rum är det man ska hämta skolkläderna i och vilka tider? :)

  2009-11-12 | 14:42:35

Kommentera inlägget här: