Norra Reals Elevkår

Mötesprotokoll 13/11-09

Kategori: Allmänt

Styrelsemöte 13/11-09


Deltagare:

Linn, August, Carro, Axel, Ludde & Alexandra


Dagordning:

1.       Mötesformalia

2.       Skolkläder

3.       Fejden

4.       Operation festival

5.       Lucia

6.       Stipendium

7.       Skolkatalog

8.       Pepparkakshustävling

9.       Övrigt

 

Mötet öppnas.

 

1.       Ordförande: Ludvig

Sekreterare: Alexandra


2.       Skolkläderna har inte levererats än. De skulle ha kommit för två veckor sen men de kommer förhoppningsvis så fort som möjligt. När de väl har kommit så kommer man och hämta de i kårrummet. Mer info kommer snart.


3.       Två från varje styrelse i varje skola ska delta i festkommittén i Fejden. Carro och Alexandra blev utvalda. Utskottet för Fejden håller på att styras upp.


4.       26 november är det möte om Op. Festivalen på Globala. Klockan 4. Ett OD utskott är på G.


5.       Elevkåren har en tradition att bjuda på fik. Pepparkakor och julmust kommer det antagligen att bli. Och mys i mobbade såklart. Personer som vill delta i en luciaförening för att gå runt i ett luciatåg och dela ut pepparkakor sökes!!


6.       Vi ska starta en stipendiefond som ska gå till ett fotostipendium som ska heta Patrick Lönnberg stipendiet. Mer info kommer snart jao. Håll utkik.


7.       Philip har haft kontakt med Patrick. Alla namn är äntligen inne, nu ska alla namn skrivas in och katalogen ska styras upp. Den ska tryckas nästa vecka eller nästnästa. Det här är första året vi har styrt upp en hel katalog själva och vi har inte alltid varit så effektiva men vi har gjort vårt bästa och katalogen kommer så fort som möjligt.


8.       Vem som helst får delta. Man får vara i grupp eller ensam. 9 december kommer det att vara en utställning sen så får alla rösta på Fronter vem som har gjort finast pepparkakshus. Pris: julklapp.


9.       Övrigt: Carro säger bajs. Ludvig säger att hon är omogen. Hon hör inte att Ludvig säger så. Ludvig och Carro bråkar. Hon pekar finger. Ludvig säger att hon fyller en värdelös ålder. Alexandra instämmer.

 

Mötet avslutas.

Kommentarer

  • Realare säger:

    Nämen se där, ni planerar och står i! Stort plus att ni faktiskt lägger upp ett protokoll, så att man har lite insyn i vad det är som den elevkåren man är medlem i gör...

    2009-11-18 | 20:23:32

Kommentera inlägget här: