Norra Reals Elevkår

It´s the final motherfucking countdown!!

Kategori: Allmänt


Gott folk! Den sista veckan av Poängjakten börjar imorgon och jag måste säga att jag, trots att det är veckan efter lovet, nog inte längtat så här mycket efter en skolvecka sedan.. jag vet inte när!
Något mer finns egentligen inte att tillägga förutom att jag, Linn och resten av elevkåren är otroligt stolta och tacksamma! Oavsett vem som vinner så har ni allihopa, från dem som bara gjorde ett uppdrag till er som är finalister, gjort en fantastisk insats och det är ni som gjort den här tävlingen till den succé den varit! Så därför så vill jag, å elevkårens vägnar, tacka er allihopa! Utan er hade den här tävlingen aldrig blivit möjlig och vore det ekonomiskt möjligt så skulle jag bjuda er alla på en weekendresa till Berlin!
Med det sagt finns bara en sak till att säga och det är:


Lycka till och N K fucking V!


33.Visa att du är en trogen Norra realare, gå till Kungsholmens gymnasium och visa på något
sätt att du älska Norra (-5 till 15). Film gäller.


34. Få en partiledare för ett riksdagsparti att hälsa till Norra Reals elevkår! Film gäller. Samma sak som med Blondinbella. (15)


35. Designa en snygg Norra-logga. Snyggast vinner! Redovisas på elevkårens möte Kl.11.15 på Fredag. (10)

 
36. Ställ dig vid huvudentrén mellan 08.00-09.00 och hälsa alla välkomna till skolan och glöm inte att önska att gud skall vara med dem! Film på minst 1 minut gäller. (7)

37. Kom till skolan utklädd till det motsatta könet! Ju bättre utstyrsel desto mer poäng! Film på minst 30 sekunder gäller. (5-12)

38. Bada/duscha i filmjölk eller annan valfri kladdig sörja på skolgården. Äckligast sörja vinner! För att man ska få poäng måste man städa upp efter sig! Film gäller! (15)


39. Få så många som möjligt på Plattan att skrika "Norra Real är bäst!" i kör. Film gäller och flest
deltagare vinner! (15)


40. Spela in en film där du motiverar varför du är den rättmättige vinnaren av Poängjakten 2009! Bäst vinner! (15)


/Axel Walin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: