Norra Reals Elevkår

Fejden 2010!

Kategori: Allmänt


Hej alla härliga Norra Realare!

Arbetet och planeringen av Läroverksfejden 2010 har sedan någon månad äntligen tagit fart! Uppläget kommer i princip att vara likadant som förra året men i år så vill vi i Elevkåren ta hjälp av er elever för att göra tävlingen ännu bättre och framförallt ännu proffsigare. Med anledning av detta så kommer vi inrätta en Fejdenkommittée som huvudsakligen kommer att arbeta med arrangerandet av vår egen tävling samt med supporten till de andra deltävlingarna. Vi söker därför nu ca 10 personer som verkligen brinner för fejden och därmed är villiga att hjälpa till, främst under Mars till Maj, nästa vår. Vad du heter, hur lång du är, vilken klass du går i och om du tidigare varit engagerad i elevråd/elevkår spelar ingen roll utan det viktigaste är att du återigen verkligen brinner för Fejden och att du vill vara med och ta del av årets roligaste händelse!

Som tack för hjälpen så kommer alla som tagit en aktiv del i Fejdenkommittéen att få en gratisbiljett till den avslutande fezzten där alla de fyra skolorna är med! Inte så illa för att få vara med och arrangera en fantastisk händelse, eller hur?
Låter det här som något intressant så skall du omgående höra av dig till axelwalin@hotmail.com eller till ludvig.stalberg@hotmail.com. Känner du att facebook är mer av din grej så skall du höra av dig till Axel Walin eller till Ludvig Stålberg. Hör av dig till samma personer om du har några frågor!
Vi kommer att hålla korta interjuver (det är inget farligt utan mest bara att vi vill säga hej!) på Fredag runt kl. 12
så hör av dig så snart du kan så att inte någon annan hinner före dig!


Vi ser fram emot att snart träffa dig!

/ Axel Walin och Ludvig Stålberg

Kommentarer

  • Anonym säger:

    haha, hur lång du är? fett viktigt.

    2009-11-11 | 23:25:48

Kommentera inlägget här: