Norra Reals Elevkår

Last news

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena, hoppas ni njuter av snön och har ett riktigt härligt jullov allihopa <3

Som ni vet såldes skolkatalogen på skolavslutningen, men om ni inte fick tag på en då - häng inte läpp - försäljningen fortsätter naturligtvis även efter jullovet, då vi ska försöka sitta vid hästarna så ofta som möjligt för att

I egen hög person - SKOLKATALOGEN 09-10


Vi har fått en hel del frågor gällande skolkatalogen, här är några frågor och svar. Hör gärna av er med fler frågor!

Varför gjordes skolkatalogen inte med ett vanligt företag som alla andra år och alla andra skolor?
Vi ville pröva något nytt. Vi var trötta på utomstående företag som lurar oss på pengar. Vi ville dessutom göra skolkatalogen extra rolig, där alla klasser skulle ha möjlighet att göra spex-foton utan cencurering av roliga skämt på plakat, vilket vi råkade ut för förra året.
Vi ville ha en skolkatalog i färg, med stora bilder i bra kvalitet.

Varför kom skolkatalogen så sent?

Dels berodde det på oss i elevkårsstyrelsen. Vi hade inte utsett någon som var högsta ansvarig för skolkatalogen, vilket gjorde att vi alla trodde att någon annan i styrelsen fixade allt. Ett lätt missförstånd. Vi hade tvärr inte så god framförhållning med arbetet med skolkatalogen. Vi är mycket ledsna för detta, men man lär sig alltid av sina misstag!
Dessutom skedde en hel del förseningar på grund av att elever var riktigt usla på att lämna in namnen som skulle stå i skolkatalogerna. Detta, som vi hade beräknat skulle ta ca en vecka, tog nästan en månad. Detta gjorde att vi missade vår trycktid och behövde vänta på en ny.

Varför kostar skolkatalogen pengar?
Kära hjärtanes! Jo så här är det, visserligen har både Patrick och elevkårsstyrelsen gjort detta arbete utan ersättning, men det är inte de enda utgifterna i processen. Själva trycket står för större delen av kostnaden.
Den andra största delen av priset går till en stipendiefond som kommer att heta Patrick Lönnberg-stipendiet. Det kommer vara ett fotostipendiet.
Beroende på hur många skolkataloger som säljs går överskottet till elevkårens kassa för att kunna användas till grymma aktiviteter under årets gång!

Måste man anmäla sig för att få tag på en skolkatalog?
Nej, det var tal om det för länge sen, men vi kom på att det var onödigt tjafs. Bara att komma med en hundring till skolan så löser sig allt!



Så, tänk inte mer på skolan nu. Det är ju för tusan LOV!
GOOOOOOOTT NYYYYYYYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅR PEOPLE!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    kul att alla bilder blev dom vi valde....

    2009-12-28 | 19:52:11

Kommentera inlägget här: