Norra Reals Elevkår

Föräääningscash!!! ÄR DET SANT?!?!?!

Kategori: Allmänt

Sugen på att bjuda på fika till ditt nästa föreningsmöte? Behöver pengar till en utflykt med föreningen, eller helt enkelt behöver cash till en aktivtet som din förening anordnar?

Du kan söka bidrag från kåren!!

Nu ligger det ett dokument i elevkårsrummet (i arkiv>föreningsdokument) som du kan

 • Skriva ut
 • Fylla i
 • Ge till styrelsen/lägga i brevlådan utanför kårrummet(saga-rummet)

Eller

När vi har fått blanketten tar vi upp det på mötet, och så röstar vi igenom/mot förslaget. (Brukar oftast gå igenom)

Frågor? Kontakta oss på fejjan eller mailen. Ses i skolan!


(Det här är helt sjukt :P)

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Var och när kan man hämta skolkläderna om man inte har haft möjlihet att göra det innan? :-)

  2009-11-30 | 21:35:00
 • 1 säger:

  SNälla. När ska ni ta något seriöst? ni har skött allt det här året jättedåligt. skolkatalogen ska inte komma ut såhär sent, skämtar ni med mig? Jag vill se förändring. inga jävla loliga tävlingar som är helt poänglösa för treor som måste plugga istället för springa och störa andra i korridorer.  1: ni borde byta ut gruppen som nominerar elevkåren. den är incest som allt annat och väljer bara samma människor.

  2: ni måste redovisa vad ni gör lite oftare än på ett möte i slutet på året. vi vet inte vad ni gör med pengarna eller med tiden, ni tar bara massor av credd för allt. vi vet mer än er. live with it.

  2009-12-01 | 10:14:08
 • Ludvig säger:

  Tack för den väldigt konstruktiva kritiken. Skolkatalogen är på G förseningen kan du tacka de klasser som inte lämnade in sina namn i tid, att fixa alla namnen tog cirkus två veckor vilket resulterade i att vi missade våran ursprungliga deadline. Tävlingarna uppskattas av väldigt många i skolan, det kan vi bland annat se då det dök upp typ 200 pers på prisutdelningen för poängjakten och medverkade cirka 700 elever från norra på Läroverksfejden. Det är väldigt synd att du inte uppskattar den, men alla kan inte uppskatta allt. Vad vill du se elevkåren göra då?  1. Det är ni elever som väljer Valberedningen och valberedningen föreslår en styrelse. Denna röstas sedan igenom av alla närvarande på årsmötet. om du har åsikter om denna bör du närvara på årsmötet då du har din chans att yttra dina åsikter.  2. Alla våra möten är öppna, de är varje fredag klockan 11.15 kom gärna förbi nu i veckan så vi kan få höra mer åsikter om organisationen. Plus att vi har öppnat bloggen för de som vill ha extra mycket insyn i Elevkåren, här lägger vi upp alla våra protokoll så elever kan komma med åsikter, precis som du gör nu.  Vi är fullt medvetna om att alla elever vet mer än oss, det är därför vi vår vision är att vi inte ska göra någon ting, allt ska skötas av föreningar skapade av elever.  Kom gärna på mötet på fredag!

  /Ludvig

  2009-12-01 | 13:26:52

Kommentera inlägget här: