Norra Reals Elevkår

Mötesprotokoll 26/5

Kategori: Allmänt

Dagordning:

Val av mötesordförande

Val av mötessekreterare

Fastställande av dagordning

Förra mötet

Pedagogiska priset

Påminnelse: Fika Fredag NF1 (FFF) 11.30

Inspark & välkomnande av ettorna

Samla medlemskap

Nyckelknippa borttappad på Carpe Noctem

Verksamhets-utvecklingssamtal


Mötesordförande: Ludvig Tönt Stålberg

Mötessekreterare: Alexandra Awesome Moreno


Mötet öppnas

Förra mötet - Några missade förra mötet och Linn går igenom förra veckans protokoll (som kommer upp på bloggen snart..). Det pratades bland annat om de nya ettorna (93orna) och ett elevstyr fik..en idé till nästa år. Mer info kommer om det blir aktuellt.


Pedigogiska priset - Ett pris som går till "årets lärare" som ska delas ut på skolavslutningen. Omröstning på Fronter så att alla kan få vara med och rösta och nominera. Carrocool ska försöka fixa det. "Årets lärare" får även en blombukett och 200 kronor på Akademibokhandeln som kåren står för.


FFF - Fika på fredag för klass NF1 som samlade in mest pengar till Operation Dagsverke (ni äger)!


Inspark & välkomnande av ettorna - De nya ettorna börjar den 17e augusti (2or och 3or 19e augusti) och den 20e ska det anordnas upptakt (parklekar) i Ellen Keys park! Insparken kommer att äga rum den 3e september. Förra årets lokal, Vanilla, verkar aktuellt i år igen.

Kårstyrelsen ska ses 3 dagar innan ettorna börjar så att vi kan fixa allting. Lillisguiden ska göras innan sommarlovet. En film/flera filmer ska göras som ska läggas upp på YouTube. Filmen ska presentera kårens arbete och sånt. Kristoffer står för kameran.


Samla medlemskap - Medlemskap måste insamlas från alla som går årskurs 3. Vi ska gå runt i alla klasser.


Borttappad nyckel - Jag (Alexandra) skrev på Fronter att det hittades två nycklar på Carpe Noctem (Läroverksfejdens avslutningsfest).  Och det var endast två singel-nycklar, inte med någon knippa.


Verksamhets-utvecklingssamtal - Philip och Ludvig vill prata med alla för att föra vidare informationen från ledarskapsutbildningen de var på. Samtalen kommer att ske den 3e juni from klockan 11.00.

Mötet avslutas

Kommentarer


Kommentera inlägget här: