Norra Reals Elevkår

Styrelsen får ansikten

Kategori: Allmänt

Hallå alla kårmedlemmar och alla andra som läser!
Vi i Norra Reals Elevkårs Styrelse har bestämt oss för att skaffa en blogg för att ni kårare ska kunna få lite bättre koll på vad det är vi egentligen håller på med! Grymt va?!
Idén kom från Freja Willborg som skrev en utmärkt dikt i skoltidningens senaste nummer som fick oss i styrelsen att känna oss lite dåliga eftersom vi brytit mot våra stadgar. Men nu ska vi ändra på det!!!!!!!!!

Vi tänkte att vi ni kanske inte har sån bra koll på oss i styrelsen än, eftersom vi fortfarande är ganska nyvalda, så jag tänkte ta en kort presentation av oss alla.

Ordförande är Ludvig Stålberg från SK2. Han var lillispappa förra året och är även med i Friends. Han har även hand om Läroverksfejden som kommer äga rum i vår. Han var så snäll att han lånade ut sin lägenhet till styrelsens teambuilding-middag som vi hade förra helgen.

August Almqvist Jansson är vår vice orförande som ska stötta Ludvig när han inte räcker till. Han går i NF1.


Generalsekreteraren som har koll på våra papper och pengar är Aseel Al-Mashadi som är styrelsens största kändis efter en intervju i Svenska Dagbladet där hon hamnade på framsidan!!! Hon hade samma post i förra årets styrelse och går i S2B! Hon är dessutom Friendsrepresentant.
Läs artikeln här: http://www.e24.se/kvinna/karriar/artikel_1153683.e24


Vår verksamhetsutvecklare är Philip Kapper och honom känner ni igen både från gamla styrelsen där han var vice ordförande samt från Friends. Han går i NF2.


PR-ansvarig är Caroline Witasp. NN1B är klassen hon kommer ifrån!


Traditionsgeneraler har vi två stycken. Jag är en av dem, jag heter Linn Andersson och går i NM1. Jag har främst ansvar för Operation Dagsverke.



Axel Walin heter den andra traditionsgeneralen, han går i S2B tillsammans med Assel och han har ansvar för Fejden.


En annan post som också har två representanter är föreningssamordnare. De har hand om alla föreningar på skolan så om du vill starta en egen förening ska du haffa tag i någon av dessa personer.
Alexandra Jansson Moreno som går i NF2 tillsammans med Philip är en av föreningssamordnarna.

Den andra föreningssamordnaren är Fredrika Cassel, och hon går i min klass. Hon är också Friendsrepresentant!


Sist men inte minst kommer lillisföräldrarna. Lillismamman Mona har varit sjuk och jag har inte hunnit ta någon bild på henne, men det kommer senare. Hon går i alla fall i SK2 och var lillismamma även förra året!
Lillispappan heter Kristoffer Benne och går i NN1A.

Det var den lilla presentationen av styrelsemedlemmarna! Nu ska bloggen användas aktivt och det kommer bli grymt!





Kommentarer

  • Axel Landgren säger:

    Heja styrelsen!

    2009-03-15 | 17:29:14
  • Anonym säger:

    Philip Kapper är snygg!

    2009-03-15 | 18:41:05

Kommentera inlägget här: