Norra Reals Elevkår

Mötesprotokoll 17/3

Kategori: Allmänt

DAGORDNING

- Saga - studentmössor

Saga informerar om att de har blivit kontaktade av talesman för ABC-gruppen, för att de ska förnya kontraktet för 2010. Kontraktet innebär att ABC-grupperna får komma till skolan och sälja deras mössor men att man inte måste köpa mössorna från just dem. Saga-ordförande talar för ABC-gruppen efter att han närvarat vid flera möten.
Saga och styrelsen bestämmer sig för att rösta och majoriteten röstade för att skriva kontrakt med ABC-gruppen då de kände att det var det bästa alternativet.

- Kårkort

Kenneth besökte mötet och informerade om att kårkort till alla styrelsemedlemmar kommer att fixas inom kort så att vi kan ha tillgång till kårrummet.

- Bloggen

Caroline har kollat upp priserna  mellan olika företags-email till varje person som vi kan använda, för att få kontakt med sponsorer på lättare sätt.  Det finns även email-funktioner där vi kan hålla en gemensam kalender, så eventen blir mer tydliga för alla.

- Sponsring

Sponsring av datorer. Philip ska söka sponsring hos Mac.


- Föreningskvitto


Alexandra ger förslag på att ändra systemet för föreningsdokumentation. Vi vill förenkla föreningsprocessen så fler föreningar skapas. Men ändå ha ett bra system så vi kan hålla koll på vilka som har en förening.
Vi bestämmer att vi ska ha utveckla en typ av föreneningskvitto, där föreningarna dokumenteras, så både föreningen och styrlesen har ett exemplar.

- Nästa möte (regelbunden mötestid)

Tisdagar regelbunden mötestid, 14:45 varje vecka. Utöver det har vi möten  torsdagarna v.14,17, 19 klockan 11:30.
VÅRA MÖTEN ÄR ÖPPNA FÖR ALLA SKOLANS ELEVER

- Fejden
 
På måndag 23/3 kommer det informeras om Läroverksfejden. Det känns nämligen som att det finns många elever på skolan som inte har någon aning om vad det är. Så kom till aulan på måndag klockan 12.00 så får du veta mer!!

- Övrigt

Kaffe i kårrummet? Vattenkokare? Vi kom överrens om att alla ska leta hemma efter vattenkokare då vi känner att det behövs.




Mötet avslutas.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: