Norra Reals Elevkår

A feeling...

Kategori: Allmänt

Känner ni igen den här känslan, när man bara önskar mest av allt på jorden att man gick i NF9 på Norra Real? Det kanske inte händer så ofta, men idag kände i alla fall jag så! NF9 var värsta lyxostarna! På deras lektion idag kom elevkårsstyrelsen och hälsade på! Och inte bara det, dom bjöd på FIKA! Typ världens kladdkaka och blåbärskaka OCH chokladbollar! Shiiiiet vad najs asså! Detta var ju priset för lekarna i Ellen Keys park! Dessutom fick dom värsta förturen till biljetterna till insparksfesten, så dom fick köpa biljetter först av alla! WOW!

Insparken kommer bli grym, den kommer vara i Skyddsrummet som ligger på söder, vid Münchenbryggeriet typ. Kolla in deras hemsida: http://www.skyddsrummet.se/
Onsdag den 2:a september mellan 22.00 och 02.00 kommer vara en oförglömlig natt! Det är inget ni vill missa!

Biljetter säljs vid hästarna, imorgon kl. 9.30 till 11.30 typ. Vi kommer sitta där så ofta vi kan, men håll utkik på blädderblocket där så skriver vi upp när vi säljer. Men så ofta vi kan fram till tisdag i alla fall, om inte biljetterna tar slut vill säga, det är ju först till kvarn som gäller! Glöm inte 130 kr!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: