Norra Reals Elevkår

Protokoll 14/4

Kategori: Allmänt

Dagordning

1. Mötets öppnande.
2. Fejden.
3. Operation dagsverke.
4. Fint rum.
5.Linn besökte ett personalmöte.
6. Agust ideer om ordning och reda.
7. Norra reals egna låt/hejaramsa
8. Övrigt..

1. Mötet börjar. Närvarande: Aseel, Mona, Axel, Ludvig, Alexandra, Linn, Fredrika, Agust, Kristoffer, Caroline.

2. Mycket att göra inför första Fejden tävlingen på torsdag. Vi bestämmer att vi sälja fika under pausen(Kaffe, te och kakor). Vi bestämmer även att alla styrelsemedlemmar ska ta med sig termosar och vattenkokare. Aseel, Ludvig, Caroline, Agust och Kristoffer ska gå till lidl för att inhandla allt efter mötet!
Caroline har sytt ett stort vitt HEJJA NORRA REAL  skynke som kan vifta med på alla tävlingar, Bra Carro!
Vi måste även köpa fyra "klickers" som vi ska använda för att räkna hur många elever det är som kommer från alla skolorna. Agust ska skriva ut lappar där det ska stå vart alla elever från de olika skolorna ska sitta.

3.Linn Berättar om att informations möte om operation dagsverke ska hållas på onsdagen. I år ska vi samla in pengar till ungdommar i Afganistan. Linn föreslår att vi delar ut ett pris till den eleven eller den klassen som samlat in mest pengar, kanske en Ipod suffle till eleven eller fika till hela klassen.

4. Alla i kåren tar en stund för att uppskatta den lilla "renoveringen" som har skett i styrelserummet. Bordet och dörren har målats svart av Philip och Alexandra M.fl.

5. Linn som tog del av ett personalmöte med lärarna berättar att det var lite skrämmande och att det fanns fika. Men att de senare diskuterade viktiga ämnen som elever tagit upp tidigare.

6.Agust förelslår att vi ska göra om lite i kårrummet, genom att sätta upp lite hyllor och kanske måla. Vi andra i styrelsen håller med om att det skulle vara jätte bra att göra!

7. Norra Real måste ha en hejjaramsa/låt för att vi elever ska tagga till som ALDRIG FÖRR! Eftersom Axel är den musikaliska talangen i styrelsen tvingar vi på honom ansvaret för att hitta på en bra låt. Go AXEL!

8. Aseel ska göra upp en budget för fejden samt för cheerleading dräkterna. Aseel ska även hålla ännu en cheerleading uttagning och dela ut tillräckligt med lappar denna gång!
Caroline och Kristoffer ska prata med naturlärarna om att få låna vita labbrockar som vi kan dela ut till eleverna(NR) som inte har på sig vitt innan första tävlingen.

MÖTET AVSLUTAT

Kommentarer


Kommentera inlägget här: