Norra Reals Elevkår

Mötesprotokoll 2/4

Kategori: Allmänt

Närvarande: Alexandra Moreno, Mona Motejaded, Ludvig Stålberg, Agust Almqvist, Caroline Witasp, Axel Walin, Kristoffer Benne, Philip Kapper och Aseel Al-mashahdi.

Dagordning:



Mötet öppnas

1. Fejden
2. Datum för uppiffning av bordet i kårrummet.
3. Vattenkokare  till kårrummet.
4. Speedating.
5.Gemensam Email.
6. Montern/bilderna.
7. Övrigt.

1. Ludvig påminner alla i styrelsen om att de inte ska planera in mycket efter påsklovet eftersom alla kommer att behövas innan den första fejden tävlingen, Nämligen Jeopardy.

2. Alexandra och Philip bestämmer sig för att tillsammans måla bordet i kårrummet svart på torsdagen.

3. Aseel tar på sig att fixa(KÖPA) en vattenkokare till kårrummet för te och snabbkaffe i framtiden och Ludvig säger då att han kan fixa en minikyl!

4.Philip föreslår en typ av speedating där elever på skolan får fråga oss frågor som de kan tänkas ha. Det blir i stort sett utformat som speedating, alla tycker att det är en bra ide.

5. Caroline meddelar att hon har kollat upp priserna för en gemensam e-mail adress för alla oss i styrelsen samt alla föreningar, med hjälp av dessa kan vi planera in events och samtidigt se vad de andra föreningarna har planerat in. Vi väljer att skjuta fram det tills efter FEJDEN då vi kan se om vi har pengar så att det räcker.

6. Ludvig har pratat med rektorn om att få nycklar till vår monter så vi kan hänga upp alla våra affischer och förslagslappar osv där istället för att lägga upp dem överallt i skolan. Vi stödjer rektorns förslag eftersom vi håller med om att alla lappar gör att skolan ser rörig ut.

7. Eftersom våra cheerleaders behöver Pom-poms och tryckta t-shirts tar Aseel på sig att kolla upp hur mycket de kostar för att sedan skapa en budget för Fejden.  Vi bestämde även att skolans andra färg kommer att bli GULD =D

MÖTET AVSLUTAT

Kommentarer


Kommentera inlägget här: